ремонт на покриви

Намери местни фирми за ремонт на покриви в София

Бързо и лесно намери проверени и оценени местни фирми за ремонт на покриви близо до теб в София. Пусни запитване и получи безплатни оферти.

Как работи?

1. Пускаш заявка

А ние уведомяваме подходящи фирми за ремонт на покриви в София. Лесно и безплатно!

2. Получаваш отговори

Фирми за ремонт на покриви, които проявят интерес, ти отговарят през платформата.

3. Проверяваш и избираш

Разглеждаш профили, оценки и история и избираш с кой да установиш контакт.

Избери от най-добрите фирми за ремонт на покриви в София

Разгледай профили на фирми за ремонт на покриви близо до теб и установи контакт, като ги поканиш да дадат оферта.

Последно активен преди 2 часа
Активен във Viber
Pro
Строителна фирма Данаила Билд ЕООД е лицензирана и сертифицирана в областта на строителството. Фирмата е член на Камарата на строителите в България (КСБ) от 2015г. насам. Фирмата предлага на своите клиент цялостни, както и частични ремонти. Строителство на сгради, ремонт и изграждане на покривни конструкции и покрития, цялостни интериорни ремонти, топлоизолация на сгради, вътрешни и външни довършителни дейности, както и много на брой други дейности, свързани със строителната дейност на фирмата. За повече информация, относно предлаганите от нас услуги, както и консултации по вашите казуси, можете да се свържете с нас на посочените телефони.
Предлага Ремонт на покриви + още 33 услуги
Обслужва София + още 3728 локации
Оценка 100% положителна от 2 отзива
Портфолио + още 40 снимки
Последен отзив
100% положителен
Къртене и разчистване
24.03.2024 г.
Ели Николчовска
Добре свършена работа, бързо и коректно!
Последно активен преди 3 часа
Активен във Viber
Pro
Асен Димитров
Екип
Асен Димитров
Предлага Ремонт на покриви + още 26 услуги
Обслужва София + още 4346 локации
Оценка 100% положителна от 11 отзива
Портфолио + още 44 снимки
Последен отзив
100% положителен
Боядисване
17.02.2022 г.
Петър
Много благодаря за бързата и професионална реакция, препоръчвам на всеки, който се нуждае от коректно отношение и качество! Асен извърши професионално всички поставени задачи
Ако Ви трябват майстори за всякакъв вид ремонтни дейности,ние от фирма “ДОВЕРИЕ14” можем да Ви предложим услугите си,които ще бъдат извършени с качествени материали и на разумни цени!Работим с квалифицирана бригада с дългогодишен опит и договор за ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО!
Предлага Ремонт на покриви + още 5 услуги
Обслужва София + още 521 локации
Портфолио + още 18 снимки
Фирмата ни за ремонти вече 13 години работи в областта на стройтелството на всички видове ремонти. Имаме реализирани обекти в цялата страна. Предлагаме високо качество на изпълнението, работим само с качествени материали, предлагаме дългогодишна пълна гаранция на извършените от нас услуги и обслужване на нашите клиенти по всяко време.
Екип
Иван
Предлага Ремонт на покриви + още 9 услуги
Обслужва София + още 407 локации
Портфолио + още 4 снимки
"ХС СТРОЙ 77 ЕООД "Ви предлага качествен ремонт на покриви (всякакъв вид), нови дървени и метални покривни конструкции, пренареждане на керемиди Tondach, хидроизолации на покриви и основи. Също така професионални и качествени услуги в областта на покривните тенекеджийски услуги, поставяне на безшевни улуци и водосточни тръби, покриви с битумни керемиди, медни покриви. Фирмата работи от скеле и по алпийски метод. Благодарение на професионализма и дългогодишния опит, "ХС СТРОЙ 77 ЕООД"гарантира качествено и дългосрочно решение на проблемите с Вашия покрив.
Краси Бориславов
Екип
Краси Бориславов
Предлага Ремонт на покриви + още 7 услуги
Обслужва София + още 23 локации
Портфолио + още 8 снимки
❗️❗️❗️НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС. ❗️❗️❗️ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ, ЗАЛАГАМЕ НА: КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, ДОСТЪПНИ ЦЕНИ ❗️❗️❗️ ⛏️ 🛠 СТРОИТЕЛНО - РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ - Пренареждане на керемиди Изграждане на нови покриви Частични ремоннти Американски безшевни улуци Хидроизолации Фирмата предлага също: ❗️безплатен оглед в рамките на 24 часа; ❗️издаване на фактури по желание на клиента; ❗️коректност, точност, бързина, лоялност; ❗️грижим се да пестите време и усилия, да пестите пари ❗️работим по всяко едно време на годината, без значение от сезона и деня. 💰Ценоразписа е по договаряне! ОБЛАСТИТЕ: 🌍 КЮСТЕНДИЛ 🌍 БЛАГОЕВГРАД 🌍 СОФИЯ 🌍 Перник И цялата страна
Предлага Ремонт на покриви
Обслужва София + още 23 локации
Ние сме опитна фирма със сфера на дейност ремонт, изграждане и хидроизолация на покриви. Извършваме услуги с опитни работници, назначени и обучени от нас. Ние следим за качеството и контролираме всеки процес при ремонта на покриви. Ние от RIATRADE ПОКРИВИ сме високо квалифицирани, коректни и лоялни към нашите клиенти. Работим на едни от най-добрите цени в страната. Използваме само първокласни строителни материали и с керемиди от доказаните лидери на пазара. Ако планирате ремонта на Вашия покрив, или ако имате нужда от експресен, спешен и авариен ремонт, можете да ни се обадите! Ние ще Ви консултираме по телефона и ще Ви дадем цена и краен срок за ремонта! Ние сме най-добрите, затова изберете нас. Ако изберете друг - решението и резултатът са Ваши
Екип
Манол Асенов
Предлага Ремонт на покриви + още 6 услуги
Обслужва София + още 23 локации
Портфолио + още 1 снимка
Нашата фирма изпълнява държавни обекти от 2015 го.а имено ремонт на покриви хидроизолация шпакловки сканиране боядисване гипсови картон замазка и дрг.в училища децки градини общини кметства държавни предприятия и заради.
Екип
Методи Асенов
Предлага Ремонт на покриви
Обслужва София + още 23 локации
Портфолио
Огради покриви шахти
Екип
Тихомир
Предлага Ремонт на покриви
Обслужва София + още 207 локации
Бригада ЕВТИН ПОКРИВ е с над 20 годишен стаж в областта на строителството и ремонтите на покриви. Големият брой завършени обекти и толкова доволни клиенти, ни дава самочувствието да се наредим сред първите в нашата сфера в страната. Ние сме се специализирали в областта на – Ремонт на покриви, Хидроизолация, Дървени конструкции, Груб строеж, Вътрешни ремонти, Цялостно изграждане на нов покрив, Подмяна на улуци и водосточни тръби, Тенекеджийски услуги и пр. Основно, ние извършваме ремонт на покриви /керемидени, битумни, бетонови, метални/. пренареждане на керемиди, претърсване на покриви за течове и тяхното отстраняване, смяна на летви и носещи греди, поставяне на улуци и водосточни тръби и др
Крум
Екип
Крум
Предлага Ремонт на покриви + още 2 услуги
Обслужва София + още 23 локации
Здравейте! Ние сме Строителна Бригада. Занимаваме се със направа и ремонт на покриви. Също така бригадата се занимава и със вътрешни ремонти. Монтаж на гипскартон, шпакловка и боя. При желание на клиента се изготвя договор и се дава гаранция и срокове за нашата работа. Хубав ден!
Екип
Spas Georgiev
Предлага Ремонт на покриви
Обслужва София + още 23 локации
Защо да изберете нашата фирма? ГЕОРГИСТРОЙ ЕООД Преди да започнем ремонта, наши служители ще дойдат на място, за да преценят щетите и ще ви предложат най-удачния за вас вариант. При желание от ваша страна, ремонтът може да бъде извършен по чертеж, изготвен от нашия инженер – конструктор или по ваши планове. ВИНАГИ В СРОК Работим бързо и качествено. Изберете ли нас, ние ще спазим уговорените срокове за осъщ
Екип
Методи.василев Строителни Услуги
Предлага Ремонт на покриви
Обслужва София + още 84 локации
Ремонт на Покриви, Изграждане на Дървени Навеси, Усвояване на Тераси, Балкони, Беседки, София и Софийска област. РАБОТИМ НА 3 ОСНОВНИ ПРИНЦИПА: -КАЧЕСТВО! -КОРЕКТНОСТ! -ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ! ЗА ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: -ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР! -ГАРАНЦИЯ ДО 15г ОФЕРТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ДЪРВЕН НАВЕС СЪС СУХ ОБРАБОТЕН МАТЕРИАЛ: -Доставка на сух дървен материал: Рендосване (изглаждане), импрегниране, лакиране! -Изграждане на дървена конструкция! -Наковаване на дъсчена Обшивка с широчина 9см! ​ -Грундиране с битумен грунд! -Полагане газопламъчно залепване първи пласт рулонна хидроизолация
Предлага Ремонт на покриви
Цени от 12,00 лв. / час Ремонт на покриви
Обслужва София + още 32 локации
Портфолио + още 8 снимки
Екип
Стоян
Предлага Ремонт на покриви + още 7 услуги
Обслужва София + още 123 локации
Предлага Ремонт на покриви + още 9 услуги
Обслужва София + още 123 локации
Портфолио
Фирми за ремонт на покриви в София

Ако сте собственик на жилище в София, България, вие със сигурност разбирате значението на здравия и добре поддържан покрив, за да предпазите имота си от атмосферните влияния. С течение на времето на покривите могат да възникнат проблеми като течове, липсващи керемиди или повредени улуци, което изисква професионални услуги за ремонт на покриви. В тези редове ще разгледаме най-добрите услуги за ремонт на покриви в София, предоставяйки ви важна информация, за да направите информиран избор за нуждите си от ремонт на покрив. Ще разнищим и важния въпрос - каква е цената за ремонт на покрив в София.

Отзиви за фирми за ремонт на покриви в София

Когато става въпрос за ремонт на вашия покрив, трябва да поверите работата на много опитни покривни експерти. Най-добрите фирми за ремонт на покриви в София разполагат с екип от квалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в бранша. Те могат да работят с различни покривни материали и са добре запознати с идентифицирането и отстраняването на широк спектър от проблеми по покривите. Откъде да видим мнения за фирми за ремонт на покриви в София? Тук на помощ идва Flattro. При нас можете да разгледате профилите на всички фирми в София, които предлагат ремонтиране на покриви, да видите снимки от техни минали обекти, както и да прочетете отзиви от техни предходни клиенти в платформата.

Цени за ремонт на покрив в София

Цената на ремонт на покриви в София може да варира в зависимост от няколко фактора, включително степента на щетите, вида на покривния материал, размера на покрива и сложността на ремонтните дейности. Като цяло средната цена за ремонт на покриви в София може да започне от 50 и достига до 250 лева на квадратен метър. Тази оценка включва труд, материали и всички необходими допълнителни услуги.

Имайте предвид, че това са груби средни оценки и може да не отразяват текущите пазарни цени. Най-добрият начин да получите точна и актуална информация за цените е да поискате оферти от множество местни фирми за ремонти на покриви в София. Те могат да оценят вашите специфични нужди от ремонт на покрива и да ви предоставят подробна оценка на разходите, съобразена с вашия проект. Пуснете заявката си във Flattro и получете оферти за цена на ремонт на Вашия покрив.

Услуги в района - София, 1000

Ремонт на покриви

Специалисти по ремонт на покриви София - това, което трябва да знаете

Работникът във фирма за ремонт на покриви е строителен работник / майстор, който е специализиран в изграждане и ремонт на покриви. Те подменят, ремонтират и монтират покривите на сградите, като използват различни материали за това. Покривната работа може да бъде физически взискателна и често при екстремни метеорологични условия. Една от основните причини да пристъпите към ремонт на покрив е сигурността. Сигурността на Вашия дом е достатъчно основателна причина да подмените стария, напукан и изгнил покривен материал (керемиди, летви, греди и други). Един основен ремонт на покрив ще доведе до покачване на стойността на Вашия имот и е една много добра инвестиция за в бъдеще. Като подмените стария покрив това ще окаже благоприятно влияние и на сметките за отопление. След ремонта на покрива значително ще намалите разходите за отопление в дома си. Друг плюс от ремонта на покрив е подобряването на естетическия вид на Вашия имот - освен че ще е по-красива гледката за Вас, така ще бъде и за Вашите съседи и случайни минувачи.
ремонт на покриви

Какво правят специалистите по ремонт на покриви?

  • цялостен ремонт на покрив
  • Подмяна на повредени керемиди с нови
  • Демонтаж и монтаж на улуци.
  • Подмяна на водосточни тръби
  • Хидроизолация на покрив.
  • Ремонт на покрив с керемиди.
  • Изграждане на нов покрив
  • Отстраняване на течове от покрив
  • Метални покриви

Видове покриви

Покривът е един от най-важните елементи на всяка сграда. Неговата задача е не само да предпази постройката от различните атмосферни влияния, но и да е своеобразно архитектурно продължение, чрез което се формира цялостната визия на къщата. Според формата си покривите се делят на плоски покриви, скатни покриви и покривна конструкция тип "черупка". Плоските покриви се използват най-често за по-малки структури като гаражи и пристройки. Използването на плосък покрив дава възможност за озеленяване на покрива и е сравнително по-безопасно от други видове покривни конструкции. Скатните покриви биват едноскатни, двускатни, трискатни и многоскатни. Изграждат се бързо и не се нуждаят от хидроизолация. Покривите тип "черупка" са предвидени за обществени сгради като библиотеки, търговски центрове и други. Покриват по-голяма площ без междинни колони и няма проблем с течове.

Ремонт на покриви София - ориентировъчни цени (средни)

Услуга Цена
Нареждане, разкриване или сортиране на керемидиот 1 до 3 лв. на квадратен метър
Демонтаж и монтаж на улуциот 10 до 16 лв. на квадратен метър
Полагане на мушама от 2.50 до 7 лв. на квадратен метър
Казанчеот 20 до 30 лв. на квадратен метър
Подмяна на водосточни тръби от 15 до 19 лв. на квадратен метър
Керамични керемиди - 15 броя на квадратен метърот 8 до 16 лв. на квадратен метър
Бетонови керемиди - 10 броя на квадратен метърот 10 до 18 лв. на квадратен метър
Битумни керемиди-шингли от 8 до 25 лв. на квадратен метър
Битумни керемиди с медно покритиеот 50 до 90 лв. на квадратен метър
почистване на калот 1 до 3 лв. на квадратен метър
монтаж на летвиот 2 до 4 лв. на квадратен метър
измазване на капаци с вароциментов разтвор от 1.50 до 3 лв. на квадратен метър
Ремонт на покриви
Търсите фирма за ремонт на покриви ?

Пуснете запитване и съберете оферти от качествени фирми за ремонт на покриви наблизо.

Търсите работа като фирма за ремонт на покриви?

Регистрирайте се и получавайте заявки за ремонт на покриви!

Регистрация