фирма КЛИМЕЛ - ДИЯН КЛИМОВ  ЕТ
фирма КЛИМЕЛ - ДИЯН КЛИМОВ  ЕТ

фирма КЛИМЕЛ - ДИЯН КЛИМОВ ЕТ

ел. техник

КЛИМЕЛ е фирма занимаваща се с електро услуги, електро изграждане и електро снабдяване. Фирмата създава електро инсталации в жилищни, промишлени, административни сгради, заведения, магазини, МОЛ-ове, складове и други търговски центрове и предприятия.
Нашите компетентни майстори са едни от най-добрите в областта на електро услугите. Дали ще ви трябва създаване на сложна електро инсталация или просто завиване на крушка – ние винаги сме насреща за електро услуги. При извънредни ситуации също може да разчитате, че наш авариен майстор ще бъде на посочения от вас адрес за възможно най-кратко време.
Електрическите инсталации и електро табла в даден момент могат да създадат проблеми .И в такива ситуации можете да разчитате на нас екипът ни, за да решим с проблема веднага. Нашите електротехници могат да се справят с всеки създал се проблем на всякакви електрически инсталации , ел. табло , ел. монтажи от най- старите до най-съвременните. Обадете се на посочения телефон по всяко време .Работим 24/7. Ако имате нов ел. проект или реконструкция на стара ел. инсталация се свържете с нас.
Ни предлагаме широк кръг от електро услуги. Работим на територията на гр.Варна и Варненска област и Черноморието. Придържаме се към най-новите иновации в осветлението, разпределителните системи и електро табла. Ние можем да Ви предоставим цялостна услуга от проектиране до инсталиране всичко в един пакет, който ще ви осигури сигурност в качеството и ще ви спести време и пари.

Предлагани услуги

Електро услуги
Монтаж на ел. табло
Електротехник
Спешен ел. техник
Изграждане на електроинсталация
Подвързване на бойлер
Монтаж на ключове и контакти
Монтаж на осветителни тела

Екип

ДК
Диян Климов