Flattro - платформата за имоти Flattro

Като собственик на жилище е важно да сте в крак с последните тенденции и съвети за подобряване на жилищното пространство и увеличаване стойността на имота. През 2023 г. наблюдаваме фокус върху устойчиви решения, иновативни технологии и модерни дизайнерски концепции. Ето някои от най-добрите съвети и тенденции за подобрение на дома за собственици на жилища, които да имате предвид тази година.

Екологични материали и решения

Екологични решения в интериорния дизайн 2023
Модерно обзаведена дневна с акценти от рециклиран дървен материал

Поемете ангажимент към устойчивостта и околната среда, като избирате екологично чисти материали и решения при извършване на подобрения на дома си. Разгледайте възможността да използвате възстановена дървесина, бамбук или рециклирани материали за настилки, плотове и други повърхности. Енергоспестяващи прозорци, изолации и уреди могат да помогнат за намаляване на енергийното потребление и намаляване на сметките Ви, а намаленият отпечатък върху околната среда ще бъде допълнителен бонус!

Умни технологии

Умен термостат, който пести енергия и се управлява със смартфон

Търсиш професионалисти ?

Пусни запитване и събери оферти от качествени професионалисти наблизо.

Използвайте предимствата на технологиите за умен дом, за да оптимизирате ежедневието си и да увеличите стойността на имота си. Инвестирайте в умни термостати, осветление и охранителни системи, които можете да контролирате от смартфона си или гласово активирани устройства. Тези технологии не само подобряват ефективността на дома Ви, но и повишават качеството на живот.

Отворени пространства

Модерна дневна с кухня и трапезария

Помещенията с отворена концепция продължават да бъдат популярни през 2023 г., тъй като създават усещане за простор и улесняват по-доброто социално взаимодействие. Обмислете възможността да съборите неносещи стени, за да създадете помещение с отворен план, обединяващо кухнята, трапезарията и дневната за по-свързана и приветлива атмосфера.

Външни обитаеми пространства

Модерна веранда с дървена пергола

Използвайте потенциала на вашите външни площи, като създадете удобни и функционални обитаеми пространства. Изградете патио, веранда или пергола, за да разширите жизненото пространство навън, и обмислете външна кухня, ако разполагате с нужното пространство. Това не само подобрява качеството на живот, но също така увеличава привлекателността на имота пред потенциални купувачи.

Търсите работа?

Регистрирайте се и получавайте заявки за работа!

Регистрация

Многофункционални пространства

Кабинет с място за хоби дейности

Тъй като работата от вкъщи и гъвкавият начин на живот стават все по-популярни, собствениците и наематели на жилища търсят универсални пространства, които могат да служат за различни цели. Превърнете резервната спалня в домашен офис, фитнес зала или хоби стая. Инвестирайте в модулни мебели, които могат да бъдат лесно преконфигурирани, за да отговорят на вашите променящи се нужди.

Смели и ярки цветове

Дневна, декорирана с картина със свежи и ярки цветове

През 2023 г. наблюдаваме популяризирането на смелите и ярки цветове в интериорния дизайн. Включете такива нюанси чрез акцентни стени, цветни мебели или забележителни произведения на изкуството, за да добавите нотка на индивидуалност и стил към обитаемите пространства.

Докато планирате вашите проекти за подобрение на дома през 2023 г., обмислете тези тенденции и съвети за създаване на красива, функционална и устойчива обитаема среда. Ако се нуждаете от професионална помощ или съвети, Flattro е тук, за да Ви свърже с доверени изпълнители и експерти в областта на поддръжката и управлението на недвижими имоти. Възползвайте се от нашата иновационна платформа, за да откриете решения, които най-добре отговарят на вашите нужди и цели.

Ако сте готови да започнете своя проект за подобрение на дома и искате да се възползвате от множеството предимства, които Flattro предлага, регистрирайте се днес и се присъединете към нашата растяща общност от собственици на жилища, изпълнители и мениджъри на имоти в цяла България.

Търсиш професионалисти ?

Пусни запитване и събери оферти от качествени професионалисти наблизо.

Не забравяйте да споделите вашите успехи и преживявания с нашата общност, като ни последвате в социалните мрежи и обсъдите опита си с други потребители, които търсят решения и вдъхновение за подобряване на техните домове.