Flattro Flattro
Глобал полимерс ЕООД
Глобал полимерс ЕООД

Глобал полимерс ЕООД

фирма за поставяне на балатум и мокет
Pro

Подови настилки е една от най-опитните фирми в бранша, специализирана в изпълнението на подови покрития и системи, изключително за нуждите на корпоративния пазар. Имаме индивидуален подход за всеки проект. Обръщаме специално внимание на всеки клиент.

При нас ще откриете подходящи подови настилки за вашия офис, хотел, спа център - мокетни плочи, LVT винилови настилки, винилови настилки на рула, линолеум и други.

По отношение на спортни настилки - можем да предложим решения за външни / акрилна настилка, настилка за писти, настилки за баскетбол/ и вътрешни настилки /спортен паркет, винилови спортни настилки/.
В областта на домашните настилки можем да предложим доставка и монтаж на естествен 3 слоен паркет 3 стрип /паркетини/ и 1 стрип /дюшеме/ , като ще получите адекватна консултация за подготовка на основата и самия монтаж на подовата настилка и первазите. Все по-често получаваме запитвания за монтаж на LVT настилка за дома, което е както модерно, така и функционално.

Произвеждаме алуминиеви изтривалки за вграждане с различни вложки - според областта на приложение - за външна и вътрешна употреба. Вероятно всеки от вас е виждал такива във входната област на големи и малки магазини, бензиностанциите, банките и други. Изтривалките се изработват по индивидуални размери.

Предлагаме мокетени изтривалки с гумена основа, които разполагаме в големи наличности и разнообразие на цветове и размери.

Предлагани услуги

Поставяне на балатум и мокет
Монтаж на ламинат и паркет
Поставяне на подови настилки от 20,00 лв. / час от 150,00 лв. / час от 150,00 лв. / час от 20,00 лв. / час

Екип

Екатерина Масларова