Flattro Flattro

ИНВЕСТЕД СТРОЙ

фирма за ремонт на покриви
  • За бизнеса


Ние от фирма ИНВЕСТЕД СТРОЙ ” предлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции. Имаме опит повече от 15години в цялата страна.
Гарантираме безупреччно качество на изпълнение, достъпни цени, използване само на качествени материали с доказан произход и качество. В изпълнение на своята дейност ние залагаме на високите критерии във всеки етап на работата, обстойно и задълбочено проучване, качествено проектиране, точно изпълнение и гаранционно обслужване, като влагането на качествени материали е основен принцип.

Доказани и опитни в покривното строителство. Ние сме вашият надежден и коректен партньор за Вашите идеи и проекти в областта на строителството.

Услугите които извършваме: Ремонт на покриви, изграждане на покриви, нови покривни конструкции и съоръжения, хидроизолации, отстраняване на течове, монтаж на улуци, и др. Ние предлагаме оценка на място или по телефона на състоянието на вашия покрив, това ще ви спести оскъпяване в случай че има голяма разлика в времето на оценката и започване на покрива. Даваме гаранция за всички извършени услуги. Инвестед строй е работила в различни части на България извършвала е строителни ремонти в София, Видин, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас и др. Предлагаме експресен ремонт без компромис в качеството извършваме подбор и организация на бригада от майстори специализирани в дадена услуга за да предоставят качествена работа в случай на изграждане на нов покрив или цялостна реконструкция на сграда, стараем се да задоволим вашите потребности изисквания и нужди както и да изградим взаимоотношение на доверие и лоялност с нашите клиенти. Поемаме отговорността за избора на най високото качество строителни материали. Нашата компания помогна на безброй частни и бизнес клиенти, добрата дума на клиентите ни прави все по популярни защото държим на качеството преди всичко.
РАБОТИМ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПЛАЩАНИЯ:

Предлагани услуги

Ремонт на покриви
Ремонт на покриви

Екип

МБ
Мартин Боянов