Информация

Казвам се Трайчо и се занимавам предимно със ПОКРИВИ от всякакъв вид.

Предлагам безплатен оглед в гр.София и страната. Работя без авансово плащане за спокойствието на клиента!

Работя с договор и нотариална заверка по желание на клиента.

Свържете се с мен, за да получите БЕЗПЛАТНА ПОДРОБНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ВАШИЯ РЕМОНТ или да заявите БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД и ПОДРОБНО ОПИСАНА ОФЕРТА ! Ще останете доволни!

Портфолио

Предлагани услуги

Ремонт на покриви
Изолация и саниране
Шпакловки и замазки
Боядисване
Улуци и водосточни системи
Гипсокартон
Усвояване на тераси

Отзиви

покрив на къща 120 кв.м | Стамболийски Ремонт на покриви

До сега съм правил три основни ремонта, но толкова добри професионалисти, като фирмата на Трайчо Трайков, не съм срещал! Спазване на всички договорености:цена, качествени материали, срок. По време и след ремонта поддържане на чистота, опазване на имота. Все едно работеха, като на свой обект. Препоръчвам ги на всеки, който има нужда от ремонт!

Изграждане на покрив със керемиди | Благоевград Ремонт на покриви

Изключително удоволствие, беше да работя с фирмата на г-н Трайчо Трайков. Всичко което ми беше казал преди започването на ремонта, всичко беше спазено до най-малката подробност. Много съм доволен от резултатите, които получих в последстивие с няколко много добри идеи на Трайчо. Демонтираха стария покрив и изградиха нов със нови керемиди точно както исках Аз. Работата беше свършена безупречно и в срок. Спазване на договорените цени и останах със добро впечатление от Трайчо Трайков, защото ми предложи да работи без авансово, след като беше свършил със ремонтите, тогава му изплатих сумата за която се бяхме разбрали. Учудих се от това, че сумата небеше малка и Той не ми поиска аванс. Трайчо ми каза, че е сигурен във своята работа и не се претеснява за парите си, че след като приключи ще ми хареса работата. Така и стана! Останах много доволен и се наслаждавам на покрива си, както Аз така и мойте съседи на които препоръчах фирмата на Трайчо Трайков. Препоръчвам и на вас тази фирма, защото удостояват и доказват качеството на работата си. Работят много чисто, след приключването на работния ден, винаги почистваха след себе си. Ако имам за напред някакви ремонти без съмнение ще се използвам пак услугите на фирмата на Трайчо Трайков. Пожелавам им да са живи и здрави и да имат много работа.

Ремонт на ламаринен покрив | Кюстендил Ремонт на покриви

Много съм доволен от работата на фирмата на Трайчо Трайков. Екипът беше от професионалисти, започнаха и свършиха ремонта в желания от мен срок, плащането беше накрая, без аванс. Всички елементи на ремонта бяха изпълнени точно както исках. По време на ремонта им възложих допълнителна работа (изграждане на навес), за която се съгласиха и с която също се справиха отлично. Комуникацията с екипа по време на работа беше приятна. С удоволствие ще се обърна отново към Трайчо Трайков.

Претърсване на покрив 120кв.м | Асеновград Ремонт на покриви

Много съм доволна от свършената работа. Бързо, Качествено и най-важното за мен беше, че всичко което ми каза Трайчо Трайков е изпълнил както трябва. Препоръчвам го на всеки, които има нужда от ремонт. Ще останете доволни от резултатите. Даде ми гаранция и е работил без авансово точно както се бяхме разбрали. Изключително удоволствие беше да работя с Бригадата на Трайчо.

Саниране на къща | Благоевград Изолация и саниране

Много съм доволен от свършената работа. За пореден път Трайчо доказа, че е коректен. Всичко се получи прекрасно както аз го исках така стана. Покрива е направен както трябва, фасадата много добре стана много съм доволен. Препоръчвам горещо екипа на Трайчо Трайков. Ще останете доволни.

Ремонт на покрив- битумни керемиди | София Ремонт на покриви

Като цяло сме много доволни от услугата. Преговорите бяха ясни, дадоха ни достатъчно информация, различни варианти за изпълнение. Особено съм доволен, че всички документи бяха изрядни - договор, фактура, приемо-предавателен протокол. Работата също изглежда добре. Препоръчвам!

Ремонт на покрив | София Ремонт на покриви

Здравейте. За изпълнение на описания проект наех г-н. Трайчо Трайков. Беше сключен договор, ремонтът беше завършен в срок и сумата за работата беше изплатена при приемане на обекта. Това за мен беше важно а и допълнителна гаранция за изпълнението на работата. Като цяло мога да кажа, че съм доволна от крайния резултат, но имам забележки по методологията на изпълнение на работата. Примерно, улуците бяха монтирани на втория ден, след като бяха подменени челните дъски. Следователно след това тези улуци поеха механични удари от хвърляни керемиди, калта и мръсотията от покрива падаше в тях, стълбата от която се качваха се опираше на улука и следователно сега е издран и прехваленото му покритие точно там липсва. След време ще почне да ръждясва точно там. Естествено те накрая си "изчистиха" улуците но не така както бих искала да бъдат изчистени. Все още си има боклук и остатъци от хоросан от мазането на комините и капаците. Друго което не ми хареса е, че се счупиха много керемиди. Аз използвах старите керемиди и съответно исках максимално количество да се запазят цели. Преди да се качат майсторите, те като цяло си бяха здрави и доста запазени. Естествено не отричам, че е нормално много керемиди да се счупят при претърсването и преподреждането, но при мен счупените керемиди бяха 25 %, което са 500 керемиди. Пререждането им беше хаотично и без никаква организация и според мен ако това се промени и бройката на счупените керемиди ще бъде значително по малка. Като цяло това са двата аспекта, който не ми харесаха а сега ще споделя кое ми хареса. Доволна съм от монтажа на улуците (освен гореспоменатото), водосточните тръби, обшивките на комините и ламаринените шапки. Доволна съм, че подмениха дъски по тяхна преценка, но се съобразиха и с моето мнение, доволна съм, че последните два дни работиха здраво за да приключат преди проливния дъжд, който се изля 5 мин. след като си тръгнаха. След дъжда нямах забележки, освен че на една от снадките улукът прокапваше. Уведомих Трайчо и той ще се погрижи за този проблем. В общи линии е това. В процеса на работа имахме и някои дребни неразбирателства, за които няма да пиша тук, защото не са се отразили на качеството на изпълнение на ремонта. Благодаря на момчетата и им пожелавам да подобрят някои аспекти от изпълнението на работата си и хората ще са още по-доволни. Благодаря за вниманието.

Ремонт на покрив | София Ремонт на покриви

Наех Трайчо, защото изглежда съвестен човек, който обръща внимание и се съобразява със клиентите си. Доверих му се и се радвам, че това небеше грешка, а напротив свършиха си работата дори по-добре от очакванията ми! Материалите с които работеха, бяха на високо ниво както ни беше уговорката за качествени материали и работеха стриктно, идваха на време и винаги след приключването на работния ден почистваха след себе си. Подписахме договор и изпълнението беше в срок , описахме и гаранцията на която държа много. Много съм доволен от добре свършената работа от Трайчо. Препоръчвам!!

Ремонт на покрив | Елин Пелин Ремонт на покриви

Свършиха работата в срок, въпреки лошото време. Общо взето коректно държане и изпълнение.

Ремонт на малък покрив | Русе Ремонт на покриви

Препоръчвам Трайчо Трайков много добър ръководител на своята бригада. Свършиха си работата в срок и без проблеми. Останах много доволен. Бързо се отзова и ми даде нормални цени. Препоръчвам!

Здравейте имаме проблем около комините когато вали капе около тях. | София Ремонт на покриви

Благодаря за работата,която свърши Трайчо.Бързо отстраниха проблемите около комините.След падналите дъждове засега всичко е наред,дано да продължава така.

Изграждане на покрив | София Ремонт на покриви

Много сме доволни от работа с Трайчо! Прецизно извършена работа, преди определеният срок в договора, разумни цени! Препоръчвам с две ръце!

Направа на покрив. - Драгичево | Перник Ремонт на покриви

Трябваше да се направи покрив върху фургон и площадка пред него. Избрах бригадата на случаен принцип и се оказа че съм попаднал на най–добрите в бранша.Свършиха си работата перфектно и преди уговорения срок.След завършената работа изчистиха навсякъде,все едно че не се е работило нищо.Пожелавам на всеки да попадне на такива майстори.Трайчо бих го потърсил отново за всякакви ремонтни работи.

Ремонт и подмяна на отводнителна тръба на покрив | София Ремонт на покриви

Бързи и коректни! Свършиха работа за един ден, дават гаранция и работят чисто. Неслучайно имат толкова много положителни отзиви. Успех и много доволни клиенти желая!

Ремонт на покрив на селска къща | Пазарджик Ремонт на покриви

Избирахме Трайчо - офертата която изпрати беше най-точна и съобразена с изискванията. Започнаха ударно и енергично и така до края. Бях приятно изненадан от екипност професионализъм и синхрон. Винаги са наясно какво трябва да свършат от доставката и подготовката на материала до почистването след работа. Нито веднъж не се скараха - работеха с настроение. Приключиха преди срока. Много сме доволни - качеството професионализма и стила на работа на цялата бригада на Трайчо Трайков. Препоръчвам!

Изграждане на козирка от метални профили | Елин Пелин Ремонт на покриви

Идваха в уговореното време. Постараха се да изпълнят проекта по зададения критерии. Почистиха след приключване. Стараеха се да не цапат с боя мазилката на къщата. Препоръки към изпълнителя: 1. Ходете на обекта с вече закупените материали. По този начин ще си спестите половин - един ден до издаването на обекта. 2. При поставяне на битумни керемиди трябва да силиконирате и самата улама под тях към страничните обшивки, за да се избегне навлизането на вода върху OSB плоскостите.

Ремонт на водосток и топлоизолация | София Изолация и саниране

Хареса ми как свършиха работа за която се бяхме разбрали, дават гаранция и не претупват нещата.