Flattro Flattro
„Дона Груп” ООД

„Дона Груп” ООД

мебелировчик

Фирма Дона Груп е новото име в областта производство на мебели, но като стопанска единица, ние сме част от фирма с утвърдени позиции в българския и дори международен пазар на мебели. Дългогодишният опит на всички наши работници ни позволява да предоставяме голяма гама продукти с ненадминато качество, за което свидетелстват огромният брой доволни клиенти.
Фирмата се занимава основно с проектиране и производство на мека мебел, корпусна мебел, както и не на последно място – обзавеждане на заведения и офиси. Мебелите, които произвеждаме, са уникални по рода си не само с иновативния дизайн, но и с възможността да бъдат променяни спрямо изискванията на клиентите.
Една от най-силните страни, с които “Дона Груп” изпъква пред останалите мебело производители е изработването дори на индивидуални клиентски поръчки или промяната на вече съществуващи продукти, с цел удовлетворяване нуждите за мебели на нашите клиенти. Работили сме по множество нестандартни за българския пазар поръчки и резултатът е винаги ненадминат и оценен от нашите клиенти.
Работим с широка гама висококачествени материали, което ни позволява да осигурим на нашите клиенти продукти, които са трудни за пресъздаване и в същото време с най-високо качество. Всеки продукт, който напуска нашата производствена база е подложен на детайлна качествена инспекция, която има за цел да отстрани каквито и да било дефекти, преди продуктът да бъде доставен до нашите клиенти.
За да сме конкурентноспособни, всеки сезон радваме своите клиенти с нови предложения, базирани на вече съществуващи продукти или изцяло нови и иновативни модели, които са съобразени със световни иновации и дизайнерски препоръки.

Предлагани услуги

Мебели по поръчка

Екип

LL
Lika 88