Flattro Flattro

Пролетта е време за обновление не само в природата, но и при нас. Във Flattro сме посветили месец април на подобрения, които правят нашата система още по-полезна за управляващите имоти и техните клиенти. Ето какво ново предлагаме:

Оптимизирани справки за повече прозрачност и производителност

Вземания

  • Опростена справка: Въвели сме нови колони в справката за вземания, които улесняват генерацията на още по-точни отчети за събираемост на задълженията от клиенти. Вече няма нужда да гадаете каква част от таксуваните през периода вземания са авансово събрани. Сега всеки пропърти мениджър може бързо да оцени финансовото състояние на своите обекти и постоянно да следи реалната събираемост на вземанията от своите клиенти.

    Транзакции

    • Опростена справка: Добавихме информация за начина на плащане за всяка транзакция, така че управляващите имоти да имат пълна видимост върху финансовите потоци. Наглед много просто подобрение, но според нас (и нашите потребители) - много полезно. Благодарим на мениджърите от Harmony Suites за обратната връзка и страхотното предложение.

      Търсиш професионалисти ?

      Пусни запитване и събери оферти от качествени професионалисти наблизо.

      Автоматични уведомления за сгради в режим на ЕС

      При генериране на нови задължения, вече всички таксувани собственици автоматично получават уведомления както за новите, така и за просрочените задължения. Това гарантира, че информацията достига своевременно до всички заинтересовани страни.

      Усъвършенствана интеграция с Workflow

      Интеграцията ни със счетоводен софтуер workflow вече е излязла от beta версия и предлага стабилност и нови възможности за автоматизация на работните процеси. Както обикновено, предлагаме пълната гама от възможности - от пълна автоматизация на обмена на информация до възможност за ръчен импорт на единични вземания от потребител.

      Нови настройки и имейл шаблони

      • Настройка за праг на същественост: Пропърти мениджърите сега могат да променят настройките за праг на същественост за уведомленията за просрочия, което дава възможност за гъвкаво управление на комуникациите.
      • Имейл шаблон за просрочия: Просрочилите клиенти вече получават имейли, които показват пълната дължима сума, включваща както текущите, така и просрочените задължения.

      Поглед към бъдещето

      Търсите работа?

      Регистрирайте се и получавайте заявки за работа!

      Регистрация

      Интеграция с Clock PMS

      Започнахме обсъждане на интеграция с Clock PMS, за да предложим решения на съществени проблеми, свързани с управлението на апарт-хотели и затворени ваканционни комплекси от смесен тип. С мигрирането към новата система Clock PMS+ много мениджъри се сблъскват с конкретен проблем - новата система вече не приспада автоматично направените разходи по резервация като комисионни и удръжки. Планът е до края на летния сезон да предложим работещо решение, което ще позволи на мениджърите лесно да подготвят справките за собственици на ваканционни имоти. Ще ви държим в течение!

      Гласуване за събрания на ЕС и Електронна домова книга

      Обсъждаме разработката и въвеждането на нови функционалности като електронно гласуване за събрания на ЕС и електронна домова книга с опция за автоматично генериране на хартиена версия. Искаме да чуем вашето мнение - интересувате ли се от подобни иновации?

      Заключение

      Във Flattro непрекъснато работим за подобрение на нашите услуги, като целим да улесним ежедневието на управляващите имоти и да повишим ефективността на техните дейности. Ние сме тук, за да подкрепим вашия бизнес и да помогнем за неговото развитие с иновативни решения. Поддържайте връзка с нас за повече информация и нови функционалности!

      Търсиш професионалисти ?

      Пусни запитване и събери оферти от качествени професионалисти наблизо.

      Споделете този пост в социалните мрежи и се абонирайте за нашия блог, за да не пропускате най-новото от света на управлението на имоти!